Звездите вече използват профилите си в социалните мрежи не само, за да общуват с феновете си, но и за да се карат помежду си.
Риана и Сиара се изпокараха
Риана и Сиара се изпокараха

Звездите вече използват профилите си в социалните мрежи не само, за да общуват с феновете си, но и за да се карат помежду си. Последният пример за това дадоха дружките Риана и Сиара. Двете не се посвениха да си кажат това, което мислят една за друга, но не очи в очи, а чрез личните си страници.

Войната започнала Сиара, която разказала в ТВ шоу, че Рири се направила че не я забелязва на парти, на което присъствали двете. „Засякохме се на един купон, но тя ме игнорира. Беше странно, защото винаги съм я харесвала и уважавала заради постиженията й в модата и музиката. Беше много неприятно“, споделила Сиара в ефир.

Отговорът на Риана не закъснял. „Моя грешка, Си. Да не би да съм забравила да ти дам бакшиш? Ха-ха-ха“, написала барбадоската перла в профила си. „Повярвай ми, Риана, не искаш да ме видиш нито на сцената, нито извън нея“, не й останала длъжна Сиара. „Успех да стигнеш до тази сцена“, подиграла й се Рири.

В един момент обаче и двете певици осъзнали, че са преминали границата и се опитали да замажат положението. Първа бялото знаме размахала Риана. „Сиара, скъпа, обичам те. Много ме нарани това, което каза по телевизията. Ти разби сърцето ми, затова реагирах така! Много извинявай!“, публикувала изпълнителката на страницата си. „Ри, знаеш, че те обичам от първия ден, откакто се запознахме. Беше много гадно това, което направи на онова парти, но ти прощавам. Хайде да поговорим насаме“, приела извинението й Сиара.