IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гримът на звездите – Сиара

3 март 2011 08 22

Как да постигнете грима на Сиара на наградите Грами

Снимка: Gettyimages/ Guliver

Снимка: Gettyimages/ Guliver

На тазгодишните награди Грами нямаше нещо кой знае колко впечатляващо освен може би куража и ярко розовите обеци с пера и диаманти на Гуинет Полтроу при музикалното й изпълнение на сцената.

Но понеже всички говорят, как зеленото е новия хит сред грима, ето нашата версия на грима в златисто и зелено на Сиара. Става много лесно, харесва ни, защото се използват свежи цветове, които освен това отиват на повечето хора.

Когато сте готови с фон дьо тена и сте го фиксирали с безцветна, прахообразна пудра, акцентирайте върху контурите на лицето с бронзираща пудра с леки блестящи частици – на скулите, брадичката, слепоочието и по дължината на носа.

След това сложете основа за грим на клепачите и нанесете златисти сенки с блясък до сгъвката и чак до вътрешните ъгълчета на окото.

С по-прецизна четка затъмнете дъгата над окото със сенки в матов цвят – меден или светло кафяв. За целта може да използвате даже и бронзиращата си пудра.

Очертайте окото линията на долните и горните мигли с черен молив и разнесете добре цвета с малка четка, така че да се получи фин, опушен ефект, без резки линии.

Изберете сенки в цвят зелено с оттенък на тюркоазено и ги нанесете по долната линия на миглите, колкото е възможно по-близо до тях. Следва спирала за обем и издължаване на миглите.

Ние бихме пропуснали използването на изкуствени мигли, защото искаме гримът да е максимално изчистен и свеж.

Накрая е ред на червилото – отново в много дискретен нюанс, който почти се слива с естествения цвят на устните и задължително с кремообразна формула, за да има вид повече на гланц, отколкото на тежко червило.

КоментариКоментари